Even voorstellen...

 

Ik ben Jeanny Debets,  getrouwd met Dävid Debets en moeder van Virginia (1998), Matthijs (1999) en Merlijn (2004). Ik ben in 2012 afgestudeerd als verloskundige. Hoewel de keuze voor verloskunde op mijn pad gekomen is als een ‘tweede carrière’, werd voor mij vanaf het eerste contact met zwangere vrouwen en hun partner duidelijk dat hier mijn hart lag!

Deze speciale periode in een mensenleven heeft altijd al diepe indruk op me gemaakt. Iedere zwangerschap en bevalling begeleid ik met veel passie en toewijding. De ‘magie van de natuur’ tijdens een zwangerschap maar zeker ook tijdens een geboorte weet me steeds weer te betoveren. Ik vind het fascinerend om te zien hoe een klein vruchtje uitgroeit tot een prachtig kind en hoe twee mensen uitgroeien van koppel tot ouders. Het bijwonen van een geboorte weet me steeds diep te raken. Ik voel me een bevoorrecht mens om steeds weer deel uit te mogen maken van deze intieme, unieke gebeurtenis in een mensenleven.

 


Wanneer een zwangerschap onverhoopt misloopt, sta ik jullie als ouders graag bij in de verwerking van een verdrietig en emotioneel gebeuren. Deze begeleiding is onlosmakelijk verbonden met mijn beroep als verloskundige. 

Zijn jullie zwanger en op zoek naar 1 op 1 begeleiding, veel persoonlijke aandacht, alle ruimte voor persoonlijke wensen en ideeën en extra ruime consulten, neem dan contact met mij op. 

Wil je meer weten over mijn visie op zwangerschap en bevalling, klik dan hier